Krajina pôvodu: Slovenská republika
Energetická hodnota | 1487 kJ (351 kcal) |
Tuky | 3,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 72 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Vláknina | 4 g |
Bielkoviny | 7 g |
Soľ | <0,01 g |
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Kukuričná múka je ideálna pre výrobu všetkých druhov pečiva, vhodná aj pre tých, ktorí preferujú iné obilniny je vhodná ako náhrada za pšenicu (pšeničnú múku). Kukuričná múka je vhodná na prípravu sladkých i slaných pokrmov, ako sú chlieb, pizza, pečivo, cestoviny, koláče, sušienky.
Doprajte si plnené chrumkavé tortilly v ich neobmedzených variáciách presne podľa vašej fantázie. Naša hladká múka kukuričná má krásnu žltú farbu, oceníte aj jej stráviteľnosť, ľahkosť, bezlepkovosť a široké možnosti využitia.
Kukuričná múka v spracovaní ako hladká múka má v porovnaní s inými múkami vyššiu energetickú hodnotu. Je bezlepková, obsahuje nenasýtené kyseliny a bielkoviny, tiež vitamíny skupiny B, vitamín E a železo alebo draslík. Kukuričná múka nesmie chýbať v polente, mexických tortillách a nachos. Je tiež vhodná na obaľovanie, zahusťovanie a prípravu palaciniek.
Naša bezlepková kukuričná hladká múka je mimoriadne univerzálna a vhodná pre rôzne druhy pečiva, od chleba, cez koláče, až po dezerty. Vďaka svojej jemnej štruktúre a výnimočnej chuti je ideálna pre ľudí s bezlepkovou diétou, ale aj pre tých, ktorí chcú experimentovať s novými receptami a prísadami.
Navštívte náš e-shop a zažite rozdiel s našou vysoko kvalitnou, geneticky nemodifikovanou bezlepkovou kukuričnou hladkou múkou pôvodom z Českej republiky. Pripravte si zdravé a chutné pokrmy, ktoré potešia každého milovníka dobrého jedla.
Kukuričná múka je prirodzene bezlepková múka a veľmi populárna v Americkej aj v Indickej kuchyni. Vyrába sa z jemne namletých kukuričných zŕn. Najlepšie namiešať s ďalšou bezlepkovou múkou. Kukuričná múka nenahradí pšeničnú 1:1. Najlepšie používať na špeciálne recepty určené pre kukuričnú múku.
Kukuričná múka je výrobok, ktorý spája výhody škrobu a bielkovín, ale bielkoviny v nej prítomné nie sú charakteru lepku - vhodné pre ľudí s bezlepkovou diétou - celiatikov. Výhodou kukuričnej múky solčanka je jej výroba z veľmi kvalitnej geneticky nemodifikovanej bezlepkovej múky.
Bezlepková hladká múka je kvalitný výrobok prirodzene bez pšenice je navyše bezlepková, bez glutamanu a nie je geneticky modifikovaná, teda si na nej pochutí každý milovník zdravého stravovania.
Bezlepková múka je vhodná pre zdravú výživu. Ako polotovar je vhodná pre bezlepkovú diétu.
Kukuričná hladká múka je vhodná aj pri poruchách trávenia (črevné dyspepsia, dráždivý tračník, chronická kolitída a ochorenie obličiek)
Ak hľadáte bezlepkovú múku, ktorá je vhodná aj pre celiatikov, poteší vás naša hladká kukuričná múka. Táto múka je vyrobená z geneticky nemodifikovanej kukurice a je úplne bezlepková. Je ideálna na pečenie alebo varenie a možno ju použiť v rôznych receptoch.
Tip: Kukuričná múka dodá koláčom peknú žltú farbu a zaujímavú chuť.
Bezlepková hladká múka vyrobená zo surovín, ktoré neboli geneticky modifikované.
Kukuričná hladká múka je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri kuchynských úpravách bežných pokrmov.