SOLČANKA, s.r.o.

Kuracie prsia v medovej marináde

Suroviny
3 PLolej
šťava citrónová
2 PLmed
vňať petržlenová čerstvá nasekaná
1 ks (alebo nastrúhaná)paprička chilli najemno nakrájaná
korenie čierne
štipkamorská soľ
štipka vegeta bez glutamanu / solčanka
prsia kuracie

Dochucovadlo Solčanka bez glutamanu a morská soľ z nášho e-shopu.

Solčanka s kuchynskou soľou

Postup prípravy receptu

  1. Do marinád je vhodné používať olivový olej a čerstvé bylinky, ktoré dodajú pokrmu nezameniteľnú chuť a vôňu -Kuracie prsia si narežeme, umyjeme, vložíme do marinády pripravenú zo všetkých surovín aspoň na pol hodiny. Z rýchla opečieme buď na panvici, na lyzici oleja, alebo na grile, Podávame s varenou zeleninou

zdroj: varecha.sk

Dovolíte nám používať cookies?

Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.