Bravčový bôčik si umyjeme, z každej strany ho osolíme, okoreníme, vložíme ho do pekáča, pridáme olej, vegetu, nakrájanú cibuľu, 3 až 4 strúčiky cesnaku. Podlejeme to vývarom, zakryjeme alobalom a vložíme do rúry aspoň na 60 minút na 180 stupňov.
Zemiaky si uvaríme v osolenej vode, uvarené ich scedíme, pridáme maslo a popučíme.
Ak je kyslá kapusta až príliš kyslá, premyjeme ju v studenej vode. Na oleji si opražíme cibuľu, pridáme kapustu, mletú č. papriku, bobkový list, mleté č. korenie a podlejeme vodou. Zakrytú ju varíme pokým nezmäkne.
Zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.