Postup prípravy receptu
- Rúru predhrejte na 180 ° C. Rožky nakrájajte na kocky a dajte na chvíľku vyschnúť do rúry. Potom ich dajte do väčšej misy a zalejte trochou mlieka.
- Maslo vymiešajte s morskou soľou. Údené mäso nakrájajte nadrobno. Baby špenát s petržlenovou vňaťou prelejte vriacou vodou, zlejte, schlaďte ľadovou vodou, znovu zlejte a nechajte odkvapkať. Zelené lupene nakrájajte na drobno.
- Oddeľte žĺtky od bielkov. Z bielkov a štipky soli vyšľahajte sneh. Žĺtky rozmiešajte a spolu so zvyškom mlieka vlejte do misy s rožkami.
- Pridajte špenát s petržlenovou vňaťou, mäso, maslo, vegetu bez glutamanu / Solčanku na dochutenie a premiešajte, aby vznikla homogénna zmes. Potom pozvoľna vmiešajte sneh. Zapekaciu misku vyložte papierom na pečenie a zmes vyklopte a zarovnajte. Dajte piecť dozlatista na 50 minút.