SOLČANKA, s.r.o.

Vegánsky makový koláč

1 hrnčekmlieko rastlinné
1/3 hrnčekcukor trstinový
1 hrnčekmak mletý
5 PLolej rastlinný
1 hrnčekmúka polohrubá
1 hrnčekhladká múka kukuričná
1 balenieprášok do pečiva

Kukuričná hladká múka bezlepková

Vegánsky makový koláč

Postup prípravy receptu

  1. Povaríme spolu 1 hrnček rastlinného mlieka (napríklad sójové ), 1/3 hrnčeka trstinového cukru a 1 hrnček pomletého maku. Po vychladnutí do zmesky pridáme 5 lyžíc rastlinného oleja, 2 hrnčeky múky a prášok do pečiva. Zmiešame a pečieme cca 30 minút pri 180°C. Potreté marhuľovým džemom, roztopenou čokoládou, posypané kúskami orechov!

Zdroj: varecha.sk