SOLČANKA, s.r.o.

Aljašská treska so syrokrémom a šampiňónmi

Suroviny
500 g (filety)aljašská treska
1 kscibuľa
150 g (konzerva)šampiňóny
podľa potrebycitrónová šťava
podľa potrebymorská soľ
podľa potrebyvegeta bez glutamanu
2 dlmlieko
100 gsyr tavený v črievku
2 lyžicekukuričná múka hladká
olej
príloha:
zemiaky varené

Solčanka s morskou soľou

Zeleninové dochucovadlo bez glutamanu ako zdravá náhrada vegety

Aljašská treska so syrokrémom a šampiňónmi

Postup prípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu a šampiňóny.
  2. Zmes preložíme na plech. Ryby umyjeme, osolíme a pokvapeme citrónovou šťavou.
  3. V teplom mlieku rozmiešame syrokrém, hladkú múku a vegetu.
  4. Takto pripravenú syrovú zmes nalejeme na ryby...
  5. a dáme zapiecť na 200 st. / 45-50 min.
  6. Podávame so zemiakmi a zeleninovou oblohou. Dobrú chuť :)

Zdroj: varecha.sk

Dovolíte nám používať cookies?

Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.