Cestoviny vysypeme do vriacej vody - nezabudnime vodu osoliť, dať vegetu a pár kvapiek oleja. Varíme maximálne 6-7 minút od bodu varu a na miernom ohni. Prelejeme cez sito a prepláchneme studenou vodou.
Vložíme do misky, vysypeme tuniaka - celý obsah konzervy a premiešame.
Necháme chvíľu odpariť a primiešame celú tatarskú omáčku.
Odporúčam pridať trochu oleja, cestoviny to majú rady.
Môžeme konzumovať. Verím, že si tento šalát obľúbite pre jeho jednoduchú prípravu, nízky rozpočet a úsporu času pri varení.
zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.