Pokrájame cuketu na kolieska, paradajku na mesiačiky. V panvici rozhorúčime olej, pridáme feferónku a neolúpaný strúčik cesnaku,iba dlanou zatlačený. Cuketu opražíme krátko z oboch strán, aby zostala chrumkavá.
Cuketu aj paradajky poukladáme na tanier, pridáme kapary a ozdobime mätou. Osolíme a okoreníme. Hotová príloha, alebo predjedlo za 10 minút.
Zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.