Solčanka zeleninové ochucovadlo, ktoré neobsahuje glutaman
Morská soľ
Postup prípravy
Cícer namočíme cez noc do vody a na druhý deň ho uvaríme v mierne osolenej vode. Potom ho zlejeme, a rozmixujeme. Vajce zmiešame s múkou, pridáme soľ, vegetu podľa chuti, mleté čierne korenie, pretlačený cesnak, rascu,chilli korenie a olej. Sformujeme zo zmesi guľôčky a rozpučíme ich v ruke na placku. Hotové obalíme v sezame. Na panvici ohrejeme olej a na ňom opečieme placky dozlatista.
Podávame teplé z cesnakovým, jogurtovým alebo syrovým dipom
zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.