Červenú šošovicu dáme variť do osolenej vody. Keď je šošovica mäkká, rozmixujeme ju a odložíme.
Na oleji speníme šalotku, cesnak, pridáme bylinkové korenie a ryžu. Opražíme a pomaly prilievame vývar, až kým nie je ryža polotvrdá.
Nakoniec do hotovej ryže primiešame maslo a šošovicovú zmes a podávame s rukolou a parmezánom.
Zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.