SOLČANKA, s.r.o.

Krémové rizoto z červenej šošovice

Suroviny
500 gšošovica červená
100 mlolej
250 gmaslo
20 gcesnak
1 lvývar
300 gryža arborio
100 grukola
70 gparmezán
morská soľ solčanka
1 ksšalotka
bylinkové korenie solčanka

Solčanka bylinkové korenie bez glutamanu

Morská soľ

Krémové rizoto z červenej šošovice

Postup prípravy

  1. Červenú šošovicu dáme variť do osolenej vody. Keď je šošovica mäkká, rozmixujeme ju a odložíme.
  2. Na oleji speníme šalotku, cesnak, pridáme bylinkové korenie a ryžu. Opražíme a pomaly prilievame vývar, až kým nie je ryža polotvrdá.
  3. Nakoniec do hotovej ryže primiešame maslo a šošovicovú zmes a podávame s rukolou a parmezánom.

Zdroj: varecha.sk

Dovolíte nám používať cookies?

Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.