Morská soľ by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Jej zloženie je nenahraditeľné. Jedlám dodá lahodnú chuť. Používa sa namiesto kuchynskej soli a aj do kúpeľov. Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov.
Postup prípravy receptu
Zemiaky umyjeme a v šupke dáme variť do osolenej vody. Potom vodu zlejeme a necháme ich trochu vychladnúť.
V miske zmiešame biely cottage cheese s nadrobno pokrájanou červenou cibuľou, cesnakom, chilli papričkou, dochutíme morskou soľou, pažítkou, rozmarínom, mletou rascou a sušenou zeleninovou zmesou (vegeta bez glutamanu).
Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme prekrojené uvarené zemiaky (aj so šupkou) a na každú polovičku zemiaku dáme cca lyžicu ochutenej zmesi z cottage cheesu.
Hotové sú, keď začnú na vrchu pekne mierne hnednúť...
Zdroj: varecha.sk
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.