SOLČANKA, s.r.o.

Rizoto s hríbami

Suroviny
300 g ryža
3 pl olej olivový
10 cm pór
2-3 hrste hríby sušené
podľa svojej chuti korenie, majorán, petržlenová vňať soľ
trošku čili omáčka pálivá
2 pl sušená zelenina / solčanka / vegeta

Dochucovadlo Solčanka bez glutamanu a morská soľ z nášho e-shopu.

Postup prípravy receptu

  1. Ryžu si umyjeme a dáme variť do vody, dáme asi 1,5l vody osolenej, potom vodu scedíme...
  2. na panvici si na oleji popražíme pór a potom pridáme odstáte hríby vo vode najmenej 1 hodinu...
  3. riadne udusíme, môžeme trochu podliať, potom pridáme všetky koreniny a zmiešame spolu s ryžou a môžeme podávať, dobrú chuť...
  4. polejeme ostrou omáčkou...

Zdroj: varecha.sk

Dovolíte nám používať cookies?

Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.