SOLČANKA, s.r.o.

Vajíčková nátierka bez glutamanu

Suroviny
10 ks malé, uvarené natvrdo vajcia
podľa chuti maslo
1 ks menšia (alebo jarná cibuľka) cibuľa
3 ks uhorky sterilizované
na dochutenievegeta bez glutamanu / Solčanka
4 KL horčica kremžská
soľ morská
na zdobeniepažítka
štipkakorenie čierne mleté
Vianočný šalát s batátmi so Solčankou

Postup prípravy

  1. Vajca pretlačíme alebo nakrájame a vložíme do mixéra ako aj nakrájané zmäknuté maslo, nadrobno nakrájanú malú cibuľu, kremžskú horčicu, soľ, vegetu bez glutamanu alebo Solčanku, mleté čierne korenie podľa vlastnej chuti. Nakoniec ručne pridáme trochu pažítky.
  2. Do nátierky ešte najemno nastrúhame sladkokyslé sterilizované uhorky (každý si nátierku dochutí podľa svojej chuti). Podávame s chlebom, pečivom, paradajkami, so sterilizovanými uhorkami.

Zdroj: varecha.sk

Morská soľ a ochucovadlo bez glutamanu Solčanka z nášho e-shopu.