Postup prípravy receptu
- Pripravíme si ingrediencie. Ľadový šalát rozoberieme na listy, umyjeme a necháme odkvapkať. Umyjeme a utrieme do sucha paradajky, umyjeme a ošúpeme jablko a cibuľky.
- Do väčšej misy si dáme kys.smotanu, pridáme biely jogurt, kečup, horčicu, olivový olej, citrónovú šťavu, strúčik cesnaku, vegetu, soľ a oregáno.
- Všetko spolu dôkladne premiešame.
- Pridáme na drobné, tenké pásiky nakrájanú šunku, cibuľku, jablko, paradajky a konzervu kukurice.
- Opäť všetko dôkladne premiešame.
- Na koniec pridáme na tenké rezančeky nakrájaný ľadový šalát.
- Všetko spolu dobre premiešame a necháme odstáť v chladničke aspoň hodinu, aby sa chute dobre spojili.
- Servírujeme a zdobíme podľa vlastnej fantázie. Podávame s čerstvým pečivom, alebo hriankami.